ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Το κατάστημά John & Eva

συνεργάζεται εντός Ελλάδος με εταιρείες Courier:

ΕΛΤΑ COURIER / SPEEDEX .

*Το κόστος της αντικαταβολής είναι 2,50 € περίπου.

*Το κόστος των μεταφορικών είναι:

– 2,50 € περίπου έως 2kg.

– Για κάθε 1kg επιπλέον άνω των 2kg η χρέωση είναι 1€.

Από τη στιγμή που θα λάβουμε την παραγγελία σας, ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ (Δευτέρα έως Σάββατο: 09:00 – 14:30 Πρωί Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 18:00 – 21:00 Απόγευμα)

για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που επιλέξατε.

Η *παράδοση γίνεται συνήθως εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.

Η *παράδοση μπορεί να καθυστερήσει:
α) Κατά τη διάρκεια περιόδων με μεγάλη εμπορική κίνηση
β) Εξαιτίας δυσμενών καιρικών συνθηκών
γ) Σε περίπτωση ανωτέρας βίας

Θα σας ειδοποιήσουμε άμεσα για τυχόν καθυστέρηση.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα παπούτσια που παραλάβατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών χωρίς κανένα απολύτως κόστος και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο μέγεθος ή άλλο προϊόν. Η αποστολή των προϊόντων που ζητήσατε για αλλαγή γίνονται μέσα σε διάστημα 7 ημερών από την στιγμή του αιτήματός σας.

Για την πρώτη αλλαγή ΔΕΝ επιβαρύνεστε με έξοδα μεταφορικών απλά το παραδίδετε στην εταιρεία courier που το παραλάβατε.

Για επιστροφή/αλλαγή του προϊόντος, μας καλείτε στο 25515 53205 – 6972 081 786, από (Δευτέρα έως Σάββατο: 09:00 – 14:30 Πρωί Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 18:00 – 21:00 Απόγευμα).

Αλλαγές ΔΕΝ γίνονται ηλεκτρονικά.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Μετά την παραλαβή των παπουτσιών μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμα σας για υπαναχώρηση, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους. Αν δεν σας άρεσε, ή στην σπάνια περίπτωση που δεν βρήκατε κάτι άλλο για να το αλλάξετε, ή κατά την αλλαγή δεν βρήκατε το νούμερο και το χρώμα που επιθυμούσατε, έχετε την δυνατότητα επιστροφής των χρημάτων σας, η οποία πραγματοποιείται σε διάστημα 2-7 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία επιστροφής του προϊόντος στην έδρα μας.

Τονίζουμε ότι σε αυτήν την περίπτωση, θα αφαιρεθούν, από το ποσό που θα σας επιστρέψουμε, όλα τα έξοδα αποστολής και επιστροφής (τα οποία εξαρτώνται από την περιοχή στην οποία έχουν σταλεί τα παπούτσια)

Για να ζητήσετε την επιστροφή των χρημάτων σας, τηλεφωνήστε στο 25515 53205 – 6972 081 786, από (Δευτέρα έως Σάββατο: 09:00 – 14:30 Πρωί Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 18:00 – 21:00 Απόγευμα).

Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή του προϊόντος είναι να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, δηλαδή να μην είναι χρησιμοποιημένο ή να φέρει εσωτερικές κι εξωτερικές φθορές (προτείνουμε να δοκιμάζετε το προϊόν πάνω σε κάποιου είδους τάπητα), καθώς και να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία (μέσα στο κουτί του) με την απόδειξη αγοράς του.